Tyynynsuojukset tärkeä info!

Tuotevalikoimamme sisältää tyynynsuojat, jotka auttavat hotelleja ratkaisemaan tyynyjen pesuongelmat nykyisessä koronaviruskriisissä ja auttavat säästää rahaa pyykkikuluihin.Mielestämme ja EHRL suosittelee, että viruskriisin välittömässä seurauksessa ja todennäköisesti pidemmällä aikavälillä monet hotellivieraat haluavat sängyssä olevan tyynyn olevan virusvapaa. Yksi vaihtoehto olisi pestä tyyny jokaisen vieraan jälkeen, mutta tyynyn pesu on erittäin kallista noin 2 eur / kpl / kerta pesulasta riippuen.

Vaihtoehto olisi vesitiivis tyynynpäällinen, joka suojaa tyynyä myös viruksilta. Vakio tyynyliina ja vedenpitävä tyynynpäällinen vetoketjulla tulee lähettää pyykkiin jokaisen hotellivieraan jälkeen. Tyynyn suojaamiseksi näytämme suositelun pesulämpötilan 70 astetta, mutta itse asiassa ne voitaisiin myös pestä 90 asteessa (testattu tuotannossa, eikä tuotteelle tapahdu mitään). Vesitiivis tyynypeitteen pesukustannukset olisivat varmasti paljon pienemmät kuin tyynyn pesu.

Tyynysuojan käytettäessä tyynyn käyttömukavuus ei muutu paljon eikä tyynynpäällinen häiritse hotellin asiakasta. Sen sijaan tyynynpäällinen pitää tyynyn hyvässä kunnossa, jos tyyny on vanha ja uppunut.

 
Tyynynsuojat ovat myynissä täällä:
https://hotellitavarat.fi/1211-tyynynsuojukset
 
Täältä löydät lisätietoja tyynyliinojen käytöstä:
https://hotellitavarat.fi/blogs/41-miksi-kaeyttaeae-hotellissa-patjansuojusta-ja-tyynynsuojusta.html

EHRL: n 05.05.2020 antamat käytännesäännöt ovat täällä:
https://ehrl.ee/wp-content/uploads/2020/05/EHRL-Tegevusjuhised-Hotellid.pdfVoi hyvin!