Maksuvaihtoehdot

Hotellitavarat.fi verkkokauppassa voi maksaa EUR-ossa tilauksesta niin:

Pankkilinkilla suoraan Suomeen pankkiin meidän tilille Payseran kautta
Kaikista Suomesta tehty tilausten edestä voi maksaa heti pankkilinkillaa suoraan Suomeen pankkiin meidän tilille. Pankit joissa voi maksaa on Handelsbanken, S-Pankki, Alandsbanken, Pohjola, Danske Bank, Nordea.


Pankkisiirolla
Kaikista Suomesta tehty tilausten edestä voi maksaa heti laskulla. Teette tilauksen loppuun asti ja lopulta valitsette laskulla maksaminen. Me sitten lähetämme Teidän sähköpostiosoitelle virallisen laskun työpäivän sisälla ja kuin se on maksettu lähetämme tavarat perille (kuriirilla tai pakettiautomaatiin).

Kaikki pankkisiirolla tehty tilaukset pitää maksaa meidän tilille Viroon:
Maksun saaja: Hotellitarbed OÜ
Pankki:  Swedbank AS, 8 Liivalaia Street, 15040 Tallinn, Estonia
IBAN: EE122200221017216462
SWIFT: HABAEE2X

Voimme kaikki laskut lähettä myös verkkolaskuna (FINVOICE) Suomen yritykseille. Kuin haluatte verkkolaskun sitten lähettäkä kaikki yhteystiedeot, maksuvälittäja jne tiedot myynti@hotellitavarat.fi ja me lähetämme verkkolaskun.

Luottokortilla (Visa, MasterCard)
Voit maksaa ostoksesi Hotellitavarat verkkokauppassa seuraavilla korteilla:  VISA, VISA Electron, Mastercard. Korttisi varmennetaan tilauksen tekemisen yhteydessä, ja saat sähköpostilla vahvistuksen tilauksesi onnistumisesta. Jos korttia ei hyväksytä, veloitusta ei tehdä, ja saat heti tiedon maksun epäonnistumisesta. Tässä tapauksessa sinua pyydetään valitsemaan toinen maksutapa.

Ulkomaiset maksut
Kun teette tilauksen loppuun asti sitten tulee automaatinen tilausvahvistus Teidän sähkopostille ja voi maksaa myös sen heti pankkisiirrolla (originaali lasku tulee sitten tavaroiden mukaan myöhemmiin).

Maksun saaja: Hotellitarbed OÜ
Pankki:  Swedbank AS, 8 Liivalaia Street,15040 Tallinn, Estonia
IBAN: EE122200221017216462

SWIFT: HABAEE2X

Jos Sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh +358 466 356 294 tai sähkoposti myynti@hotellitavarat.fi

Seuraa meitä Facebookissa