Sertifikaatit

Oeko-Tex 100 standardi - turvalliset tekstiilit

STANDARD 100 by OEKO‑TEX® certified according to Appendix 4

Type of product class: I

Oeko- Tex Class 1

Type of articles certified:
Greige, bleached, Dyed, Printed & Finished Woven Fabric Made of 100% cotton and Polyester/Cotton. Exclusively based on pre-certified material according to OEKO-TEX® Standard 100.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ISO9001:2015 laatujärjestelmä sertifikaati

ISO9001:2008

Laatujärjestelmä on oleellinen tekijä organisaation menestyksessä: laatujärjestelmä auttaa analysoimaan organisaation omat prosessit ja asiakastarpeet, ja tukee näin tavoitteiden saavuttamisessa. Laatujärjestelmienkin laatu kuitenkin vaihtelee. ACS-in myöntämä ISO 9001 laatujärjestelmän sertifikaatti on luotettava todistus, joka osoittaa yrityksen toimivan asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti laadun kehittämisessä. ISO 9001 on maailman tunnetuin standardi ja käytetyin johtamismalli, joka perustuu jatkuvan parantamisen filosofiaan. Siksi standardi toimii erinomaisena työkaluna liiketoiminnan, prosessien (mm. työskentelytavat, päätöksentekomallit ja vastuunjako) ja johtamisen kehittämisessä.


International Maritime Organization’s Fire Test Procedures Code (IMO FTPC) sertificate tyynylle (BP1IMO9) ja peitelle (BT1FRDU)