Voit palauttaa ainoastaan toimitettuja tilauksia. Se tarkoittaa, että kun olet painanut Maksa-painiketta ja saanut kuittauksen sähköpostiisi, et pysty peruuttamaan tilaustasi. 

14 päivän peruuttamisoikeus 

Kun teet ostoksia verkossa – ja osoitteessa www.hotellitavarat.fi – sinulla on oikeus peruttaa ostoksesi yleensä 14 päivän kuluessa ja palauttaa ne.

Peruuttamisoikeus alkaa siitä päivästä, kun vastaanotat tilaamasi tuotteet. Jos viimeinen mahdollinen peruuttamispäivä osuu viikonloppuun tai pyhäpäivään, aikarajana on seuraava arkipäivä. Jos tilaamasi tuotteet saapuvat useassa erässä, peruuttamisoikeuden katsotaan alkavan siitä, kun olet vastaanottanut viimeisenkin tuotteen.

Kun olet vastaanottanut tuotteet, sinulla on oikeus käsitellä niitä tutustuaksesi niiden ominaisuuksiin ja toimintaan.

Jos haluat käyttää peruuttamisoikeuttasi, sinun täytyy lähettää meille ilmoitus viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta sähkopostilla webshop@hotellitarbed.ee

Jos haluat peruuttaa tilauksesi, lähetä tuotteet seuraavaan osoitteeseen:

Palautusosoite:
Hotellitarbed OÜ
Leiva 3, Tallinn 12618, Estonia
puh. +358 466 356 294

Kun palautat tilauksesi, pakkaa tuotteet huolellisesti, sillä ne ovat sinun vastuullasi siihen saakka, kunnes olemme vastaanottaneet ne. Suosittelemme säilyttämään postitoimistosta tai noutopisteestä saamasi kuitin ja seuraamaan lähetyksen kulkua lähetystunnuksen avulla.

Jos peruutat ostoksesi 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, maksat itse palautuslähetyksen postikulut.

Huom!: Odotamme sinun palauttavan tilauksesi mahdollisimman nopeasti ilmoitettuasi peruuttamisesta ja viimeistään 14 päivän kuluessa ilmoituksen lähettämisestä meille.

Huom!: Emme ota vastaan postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Maksun palauttaminen: Tarkastamme palautetut tuotteet ja maksamme sinulle takaisin tilatessasi maksamasi hinnan. Pyrimme käsittelemään hyvityksen 5 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Käsittelyvaiheen jälkeen palautus hyvitetään tilillesi 14 arkipäivän kuluessa.

Saat palautuksen sillä maksutavalla, mitä käytit tilatessasi.

Mikäli olet maksanut tilauksesi laskulla ja odotat rahanpalautusta, tulee sinun ilmoittaa tilinumerosi meille sähköpostiosoitteeseen webshop@hotellitarbed.ee

Huomaa: Saatat menettää maksamasi summan tai osan siitä, jos

  • tuotteista käy ilmi, että niitä on käytetty
  • tuotteet ovat vaurioituneet sinä aikana, kun ne olivat sinun vastuullasi
  • olet käsitellyt tuotteita muuten kuin tutustuaksesi niiden ominaisuuksiin ja toimintaan

Palauttaminen

Tässä ovat yksityiskohtaiset ohjeet:

  • Pakkaa palautettava tuoteet laatikkoon
  • Täytä ja laita palautuksen syy laatikkoon

Huom!: Ostettuja tavaroita ei voi palautta, kun tuote/tilaus on räätälöity asiakkaan erityistarpeiden tai pyyntöjen perusteella (esim. logolla varustetut tuotteet tai erikoistilaus joka tehtiin tehtaalle erikseen jne).

Seuraa meitä Facebookissa