Hotellitarbed OÜ (käännos Hotellitavarat) on perustettu vuonna 2001 ja me myymme hotellitavaroita Virossa, Latviassa, Liettuassa, Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Saksassa.

Yrityksemme päämääränä on tarjota laadukkaita hotelli- ja spa-tuotteita markkinoiden edullisimpaan hintaan. 
Etsimme jatkuvasti uusia tavarantoimittajia ja yhteyshenkilöitä Euroopasta ja Aasiasta ja olemme sen ansiosta saavuttaneet markkinajohtajan aseman monien tuoteperheiden osalta.

Kesällä 2015 avatusta verkkokaupasta on nyt mahdollista tilata tuotteita Postin toimittamana Suomeen. Maksu onnistuu verkkopankin kautta sekä laskulla. Tarkempaa tietoa maksuvaihtoehtoista löydät täältä.

Toimitamme hotelleille pääasiassa vierastuotteeita huoneisiin ja kylpyhuoneisiin (saippuat, shampoot, suihkumyssyt, ompelupakkaukset jne.); tekstiileja - lakanat, tyynyliinat, pussilakanat, froteepyyhkeet, saunapyyhkeet (myös pyyhkeet logolla), hotellitohvelit, kylpytakit, tyynyt, peitteet, lautasliinat, pöytäliinat jne.; hotellitarvikkeet - matkalaukkutelineet, matkalaukkuvaunut, hiusten-käsienkuivaajat, lisävuoteet, peilit, minibaarit, tallelokerot, silityskeskukset, siivoustarvikkeet; vaateripustimet - erityisvaatehenkarit hotelleille ml. varkauksia ehkäisevä henkari, annostelujärjestelmät, roskakorit, tuhkakupit ulkokäytöön jne.

Yksilöllinen ja asiakaslähtöinen toimintamallimme mahdollistaa sen, että voimme tarjota hotelleille eksklusiivista muotoilua ja tuotteiden valmistamista hotellien omilla logolilla (esimerkiksi kylpytakki logolla, hotellitohvelit logolla, pienpakkaukset omalla designilla jne.). Oman designin ja yrityksen symbolien käyttäminen on hotelleille hyvä mainosta.

Yrityksemme on kehittänyt montaa omaa tuotemerkkiä esim. Luxen, Diverse, Signature (kaikilla on suomen kielellä kirjoitettu tuotteen nimi myös) ja Holitex. 
Luxen, Diverse, Signature on pienpakkauksiemme merkki (shampoo, saippua, suihkumyssy, kenkäsieni jne). Koska Luxen on hinnaltaan kaikkein edullisin Virossa, se on saavuttanut suuren suosion hotelleissa.
Holitex on tekstiilituotteittemme merkki (kylpytakit, pyyhkeet, vuodevaatteet, pöytäliinat jne.). Holitexin merkin sanomana on maksimaalinen mukavuus hotellivieraille. 
Suurin osa tuotteistamme (Luxen-sarjan pienpakkaukset, tohvelit, Holitex-tekstiilit, kylpytakit, pyyhkeet, vuodevaatteet, vaateripustimet, annostelujärjestelmä Senser jne.) on saatavana suoraan varastosta ja toimitusaika on 2-3 päivää tilauksen saapumisesta. 
Jos tilaatte meiltä kylpytakin kirjaillulla logolla, saatte kylpytakin jo yhden viikon kuluessa.

Tuotevalikoimamme laajenee jatkuvasti ja meiltä kannattaa aina tiedustella tarjousta. Silloinkin, kun kyseistä tuotetta ei ole kotisivullamme tai luettelossamme, on meillä laajan tavarantoimittajaverkon ansiosta mahdollisuus hankkia kaikkia hotelli- ja spa-tuotteita.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Ystävällisin terveisin,

Hotellitarbed OÜ tiimi

Seuraa meitä Facebookissa